Despre mine

V-ati dat seama – numele meu este Liliana Comsa.

Cred ca aici va fi cea mai lunga prezentare despre mine. Niciodata nu vorbesc prea mult despre mine – prefer sa las faptele sa ma prezinte. Dar totusi … trebuie sa ma prezint, nu?

Sunt un Capricorn ce si-a inceput calatoria prin viata in diverse capitale ale lumii, inconjurata de doamne mai ales 🙂 preocupate permanent de cum vor arata la urmatoarea receptie a ambasadei, cocktail dat de consul  sau vreo ceremonie de Ziua Romaniei. Si ma fascina cum mama statea cate o zi intreaga cu un burete infasurat in jurul capului sa nu I se strice cocul la care muncise 3 ore cu manutele ei. Si atunci am invatat ca o doamna nu iese pe strada fara ruj pe buze, ciorapi si poseta asortata cu pantofii! Mi-e greu si astazi sa nu asortez geanta cu pantofii. O fac, dar greu…

La 15 ani am descoperit rapid ca rujul poate fi si creamy blush, dermatograful face ochii mai mari iar mascara iti alungeste genele care mai mereu erau prea scurte pentru gustul meu.  Drept care, intr-un renumit liceu din capitala la vremea aceea Matematica-Fizica nr.3 (denumit Bastilia pentru cunoscatori) mama trecea regulat pe la dna diriginta ca sa ia la cunostinta ca fiica ei este cam rosie in obraji si mai inroseste si alte “tovarase eleve” iar buzele ca cireasa nu pot fi decat rezultatul unui ruj bine ascuns care n-a putut fi gasit si confiscat! Si nu poate avea ochii atat de conturati decat cu creionul. Dar “nu-l gasim doamna sa i-l confiscam” !!!  Nici nu l-au gasit!!!

Din primul salariu mi-am achizitionat un borcan de ness (caci cafeaua este ca aerul pentru mine) si o trusa imensa de farduri aduse “de afara” caci trecuse revolutia peste noi si se putea.

Am facut facultatea mergand si la serviciu – caci obrazul subtire cu cheltuiala se tine!

Mi s-a implinit si visul de a lucra intr-o multinationala iar bonusul a fost ca, la un moment dat am intrat in lumea cosmeticelor  caci multinationala in cauza a lansat in Romania brand-ul ce era moneda de schimb inainte de ‘89: FA! Si pe langa, multe altele!

Pasiunea pentru make-up mocnea acolo inauntrul meu, exersam mereu pe mine sau pe prietene, citeam, urmaream, dar … ca un amator.

2014 insa, a insemnat multa schimbare in viata mea. Am decis (si) ca trebuie sa trec un alt nivel in make-up si am facut cursul. Asa am intalnit-o pe Gina Stefanoaia care mi s-a lipit de suflet instant si care mi-a deschis multe ferestre ale mintii la care nici nu ma gandeam.

http://infostartline.blogspot.ro/

Am primit provocarea de a devin make-up artist, am facut cursul si satisfactiile nu au incetat sa apara!

Primul eveniment ca si make-up artist a insemnat o sedinta foto la care am machiat 13 persoane in 9 ore! E o performanta pentru o … incepatoare.

In viata de toate zilele sunt mama unei copile de 16 ani care imi serveste provocari zi de zi, am un iubit cu care impart multe din bucuriile si provocarile vietii, sunt manager de vanzari intr-o companie romaneasca am trecut printr-o  multinationala in care am dezvoltat echipe si am imbunatatit procese, am facut si marketing si operational si la un moment dat am avut pe mana si business-ul din Republica Moldova. Am facut MBAul  si mi-a placut mereu sa invat sa ma dezvolt si sa accept provocari noi.

Dar, dupa atatea rapoarte si cifre am nevoie de hrana pentru suflet. Si dincolo de copil si iubit imi place sa scriu.

E ceva vreme de cand ma gandesc la un loc in care sa pot scrie ce imi trece prin mintea de Capricorn cu imaginatie. Si asa a aparut ideea blog-ului. O vreme mi-a fost teama, dar undeva in 2014, Decembrie pe 28, gasesc postare pe facebook a unui blog pe care il urmaresc: Beauty Stories by Beauty Barometer. Titlul: Beauty Blogger din 2015.

Si am zis “ Nimic nu e intamplator!” Multumesc Ana Maria Tatucu pentru impuls.

http://www.beautybarometer.com/

Asa ca aici va fi boutiq-ul meu de suflet cu impresii despre produse pe care le cumpar sau nu, le incerc, le folosesc sau nu, imi devin prietene sau nu. Totul aromat cu o cafea buna caci, in ceea ce ma priveste produsele de make-up/skincare si cafeaua au un punct comun: niciodata nu am varianta care imi trebuie atunci cand imi trebuie 🙂 Intodeauna mai e ceva de incercat!

Si cum frumosul vine din interior, si degeaba ai un fard bun si o crema geniala daca pe dinauntru nu esti OK, din cand mai scriu povesti ale sufletului. Dar mereu cu o tenta de beauty style!

Bine v-am gasit!

3 gânduri despre „Despre mine

  1. Te invitam sa faci parte dintr-un proiect pe termen lung care it va aduce un plus de trafic pe viitor si iti va da backlink-uri curate.
    Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi cu RSS-ul tau la noi pe site, iar articolele tale vor fi importate automat.
    Nu vom importa tot continutul, doar titlul si un paragraf. Practic va functiona precum toateblogurile.ro doar ca importul se va face automat, tu nu trebuie sa adaugi nimic manual.
    Pentru mai multe detalii intra pe:
    http://bloguri.net/de-ce-sa-adaug-blogul-meu/

    Apreciază

Lasă un comentariu