Pick N Dazzle, Box no.7

Cutia no. 6 a insemnat finalul planului de comanda Sleek Picks de la Pick N Dazzle. Asa cum mi-am propus, si pentru ca nu am fost dezamagita de acest concept sau de produse, am reinnoit abonamentul de data aceasta o treapta mai sus la Dazzling Picks. Sa vedem un pic si brand-urile de acolo.

Pick N Dazzle Box

Am primit, asadar, cutia cu numarul 7. La innoirea abonamentului, inainte de a mi se pregati comanda am primit un mail prin care eram informata ca, odata cu noul abonament, voi primi si un cadou care trebuia sa fie un set de pensule de la TEEEZ dar, pentru ca eu am deja trei dintre cele patru pensule din set propunerea este sa aleg: fie vreau totusi setul de pensule fie aleg un alt produs din cele doua colectii Vivian Grey. Din nou Customer Care! Au verificat istoricul si nu au mers pe principiul „E ceva gratis asa ca ii dam oricum.” Am mai scris in postarile precedente: oamenii chiar fac Customer Care.

Asa ca am ales si cadoul si am primit cutia. Pentru ca produsele nu au incaput in cutia clasica am avut un fel de „cutie in cutie in cutie”. Surpriza a fost si mai mare pe masura ce tot desfaceam la cutii 🙂PickNDazzle 7

Primul produs pe care l-am gasit a fost Lotiunea de curatare a tenului de la Indemne – Miss Ella

MissElle

MissElle

Este o lotiune micellara foarte delicata cu pielea – dupa cum spune descrierea oficiala a produsului (nu am incercat-o inca, urmeaza…) potrivita oricarui tip de ten. Are in compozitie 8 uleiuri esentiale printre care Ulei de Santal din Noua Caledonie si Lavendin Grosso ( un hibrid din Lavanda si Spike Lavanda) ceea ce ii confera un parfum minunat.

Am mai gasit in cutie o crema anti-celulitica Super Dren de la Bottega Di LungaVita.

Conform descrierii oficiale : „Acest produs combina proprietățile de  drenare si lipolitice ale ingredientelor  naturale cu proprietati exfoliante ale  alfa-hidroxi acizilor . Imbunătățește vizibil aspectul de „coaja de portocala a pielii ” și conferă tonifiere și compactizare la nivelul tesuturilor, purificarea celulelor cu fitocomplexul care ajută la eliminarea celulitei. vom vedea o piele mai neteda , tonifiat si  elastica – un corp refăcut complet ” Crema face parte din programul 3D de combatere a celulitei. Am facut un test intr-o singura noapte (am o alta crema desfacuta acum si o termin pe aceea) si pot spune ca se absoarbe repede in piele, te poti imbraca imediat dupa aplicare iar pielea ramane foarte fina. Daca reduce celulita va voi spune dupa ce termin cutia. 

Produsul no. 3 – Crema Solara Anti-age SOL LEON tot de la Bottega Di LungaVita. 

Foarte potrivita pentru aceasta perioada a anului. Un SPF cam mic pentru gustul meu, insa … Stiti ca eu iubesc un alt brand cand vine vorba de protectie solara. Cu SPF 50, mai ales pentru fata. Ii voi da insa  o sansa si acestui produs, in zilele in care nu stau prea mult pe afara si sub fond de ten, tot cu SPF. Ca si textura este o crema fina, care se intinde usor si nu lasa pielea grasa.

Nu a lipsit din cutie produsul de make-up – un eyeliner TEEEZ.

Cadoul pentru reinnoirea planului de comanda este un gel de dus  din colectia Vivian Grey. Un  gel de dus cu note de vanilie, portocala, iasomie si tuberoza intr-un ambalaj de lux!

Vivian Grey shower

Pana data viitoare

3 gânduri despre „Pick N Dazzle, Box no.7

    • am folosit pana ieri gelul Supless de la Gerocossen. Pe baza de cafeina (am scris despre el pe blog). Mie imi place foarte tare cafeina in cremele modelatoare. Dar despre gelul acesta nu pot spune ca sunt incantata. E Ok ca textura, intra repede in piele dar cei doi centimetri nu au disparut asa cum spune pe descrierea produsului. Ii fac un review zilele urmatoare. Pielea e mai nivelata un pic si mai fina, s-a redus si celulita putin dar, asteptam mai mult. Nu l-as mai folosi a doua oara. Am inceput crema primita de la PnD. Sa vedem …Seara frumoasa.

      Apreciază

      • Si eu tot de la Gerocossen folosesc, al meu e ser. Eu l-am folosit (recunosc, am mai uitat din cand in cand sa-mi dau de 2 ori pe zi cum spune) si am facut si sport pe langa… ma gandesc ca poate d-aia a mai trecut celulita. Multumesc de raspuns! Seara placuta si dumneavoastra.

        Apreciază

Lasă un comentariu