GIVENCHY, Mascara Phenomen`Eyes

Cine iubeste machiajul stie cine este Nicolas Degennes: Director Artistic Givenchy! Artistul Givenchy, un geniu in make-up! Si acest geniu a facut ca mascara sa treaca intr-o alta dimensiune:

 

GIVENCHY

PHENOMEN’EYES!

Povestea PHENOMEN’EYES a pornit din inspirația acestui geniu.

Nicolas Degennes obișnuia să taie peria mascarei pentru a obține o formă rotundă, precisă și ușor de manevrat. Idealul, o perie de înaltă definire, ce permite aplicarea pe fiecare geană, una câte una, chiar și pe cele scurte și greu de atins. Peria sferică patentată de Givenchy este uimitoare din orice unghi și nu a fost modificată de când a fost creată.

Ghivency  descrie oficial acest mascara ca fiind  un amestec revoluționar de 4 tipuri de ceară pentru o textură flexibilă și fluidă: parafină cremoasă, ceară topită de candelilla, ceară vâscoasă de albine și ceară protectoare de carnauba. Un polimer cu acțiune multiplă, ce oferă flexibilitate, fixare și aderă la suprafața genelor, oferindu-le o curbare uimitoare și lungime extravagantă. Formula conține pigmenți puri acoperiți de un derivat de amino-acizi – secretul pentru o culoare intensă și rezistentă. Mda, cam complicata descrierea si cu prea multi polimeri si amino-acizi.

Pe scurt si pe intelesul meu mai fara polimeri, PHENOMEN’EYES combina aceasta periuta devenita un simbol, cu o formula imbunatatita: definirea si curbarea genelor si uscare rapida! Stim cu toate ca aceasta este vesnica problema: nu clipi pana nu se usuca mascara!!! Ceea ce este de multe ori o provocare….

PHENOMEN’EYES are un design nou și elegant pentru noile variante de mascara.

Forma cilindrică a fost păstrată, mascara Givenchy este îmbrăcată într-un înveliș negru lăcuit, iar vârful metalic al capacului are gravat logo-ul 4G.

Pe scurt, PHENOMEN’EYES este…

1 perie – iconică neschimbată, patentată, ce definește genele una câte una

2 variante – clasic și waterproof, cu o nouă formula îmbunătățită

3 pași – ultra accesibili de aplicare care alungesc genele până la infinit.

 

GIVENCHY MASCARA PHENOMENEYESCLASSIC GIVENCHY PHENOMENEYES WATERPROOF

 

In Romania il puteti gasi doar in magazinele Sephora  la  143 RON

Recunosc ca pentru mine, Givenchy inseamna in principal parfumuri. Nu ca make-up-ul nu ar fi ok, Doamne fereste, dar in mintea mea Givenchy = parfumuri.

Insa acest masacara este inte-adevar deosebit!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s